Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yarpaş’ın eski müdürü Fatma Ulusoy’dan acı haber

Körfez Belediyesi bünyesinde uzun yıllar Yarpaş’ta müdürlük ve muhasebecilik yapan Fatma Ulusoy, tedavi gördüğü Kocaeli Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Ulusoy son yolculuğuna uğurlandı.

Körfez Belediyesi bünyesinde uzun yıllar Yarpaş'ta müdürlük ve muhasebecilik yapan

Körfez Belediyesi bünyesinde uzun yıllar görev yapan ve Yarpaş’ta müdürlük ile muhasebecilik görevlerini üstlenen Fatma Ulusoy, bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle 59 yaşında yaşamını yitirdi.

Tedavi Gördüğü Hastanede Yaşamını Yitirdi

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Fatma Ulusoy, Kocaeli Şehir Hastanesi’nde tedavi altındaydı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Ulusoy’un vefat haberi, başta ailesi olmak üzere çalışma arkadaşları ve kendisini tanıyanlar arasında büyük üzüntü yarattı. İki çocuk annesi olan Ulusoy, Körfez Belediyesi’ndeki uzun yıllara dayanan hizmetiyle tanınıyordu.

Yarpaş’ın eski müdürü Fatma Ulusoy’dan acı haber

 

 

Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Fatma Ulusoy için bugün Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camisi’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Yakınları, dostları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenin ardından Ulusoy’un cenazesi, İzmit Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi. Fatma Ulusoy’un vefatı, belediye camiasında ve Körfez ilçesinde derin üzüntüye neden oldu.

 

 

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İSU Genel Müdürlüğü, kentin içme suyu
Sıradaki Haber İhsaniye Barajı ve arıtma tesisi tanıtıldı! Dikkat çeken “7 baraj” açıklaması