Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Özlü, pazar esnafı ve vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Ziyarette Başkan Özlü’ye, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar da eşlik etti. Pazar alanında esnafla sohbet eden Özlü, pazarcıların talep ve beklentilerini dinleyerek hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Vatandaşların taleplerini dinledi
Başkan Yasin Özlü, ziyaret sırasında vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Hemşehrileriyle sohbet eden Özlü, görüş ve önerileri dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Muharrem ayının birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını güçlendiren önemli zamanlardan biri olduğunu belirten Özlü, aşure ikramıyla vatandaşlarla aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadı.
“Aşuremizi paylaşırken gönüllerimizi de birleştirdik”
Başkan Yasin Özlü, ziyaretin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Muharrem ayının anlam ve önemine dikkat çekti. Özlü paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Bereketin, paylaşmanın ve muhabbetin sofralarında hemşehrilerimizle buluştuk. Pazar esnafımızı ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledik, kıymetli vatandaşlarımızla sohbet ettik. Aşuremizi paylaşırken gönüllerimizi de birleştirdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim, muhabbetimizi bereketli eylesin.”

Başiskele’de dayanışma mesajı
Muharrem ayı kapsamında gerçekleştirilen aşure ikramı, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Özlü’nün pazar ziyareti, yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında değerlendirildi.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
