UEFA Uluslar Ligi A Grubu’nda Türkiye ile aynı grupta yer alan Fransa, 25 Eylül’de Turka Kocaeli Stadyumu’nda sahaya çıkacak. Fransa’nın yıldız kadrosunun başında ise dünya futbolunun süperstarı Kylian Mbappe geliyor.

Mbappe’nin yanı sıra Ousmane Dembele, Marcus Thuram, Michael Olise ve Fenerbahçe’nin efsanesi N’Golo Kante de Kocaeli’ye ayak basacak isimler arasında yer alıyor.
Kocaeli, geçtiğimiz yıl Türkiye-Gürcistan Dünya Kupası maçında yakaladığı müthiş ev sahipliği performansının ardından bu dev karşılaşmayı da bünyesine çekmeyi başardı. O geceki coşkulu atmosfer ve tribünlerin yarattığı muhteşem ortam, Fransa maçının da Kocaeli’ye verilmesinde belirleyici oldu.
25 Eylül akşamı Turka Kocaeli Stadyumu’nda Mbappe’yi ve dünya futbolunun yıldızlarını görmek için geri sayım başladı.
