Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kazan’dan, Hürriyet’e gündem yaratan sözler!

MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, Acısu mevkiinde bulunan ve geçmişte seçim ofisi olarak kullanıldığı iddialarıyla kentin gündemine oturan kaçak yapı üzerinden İzmit Belediyesi’ne sert sorular yöneltti.

MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, Acısu mevkiinde bulunan ve

Yazılı bir açıklama yayımlayan Kazan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in daha önce mühürlendiğini ve yıkım sürecinin başlatıldığını duyurduğu binada hummalı bir tadilat çalışmasının sürdüğünü öne sürerek kamuoyunun aydınlatılmasını istedi.

“YIKIM KARARI VARSA BU ÇALIŞMAYA KİM İZİN VERDİ?”

İlçe Başkanı İlker Kazan, belediyenin geçmiş süreçte söz konusu yapının mühürlendiğini, mühür ihlalinin tespit edildiğini ve hukuki/idari yıkım sürecinin devam ettiğini bizzat açıkladığını hatırlattı. Gelinen noktada yaşanan tezatlığa dikkat çeken Kazan, İzmit Belediyesi’ne şu kritik soruları yöneltti: “Yıkım kararı bulunduğu ifade edilen ve mühürlü olduğu açıklanan bir yapıda bugün tadilat yapılmasına kim ya da kimler izin vermiştir? Devam eden bu çalışmalar İzmit Belediyesi’nin bilgisi dahilinde midir? Eğer bu tadilat belediyenin bilgisi dışında yapılıyorsa, ilgili ekipler neden duruma müdahale etmemektedir?”

Kazan'dan, Hürriyet'e gündem sarsan sözler!

“KAYIRMACILIK OLMAMALI, HUKUK HERKES İÇİN EŞİTTİR”

Belediyelerin kaçak yapılarla mücadele ederken tüm vatandaşlara eşit mesafede yaklaşması gerektiğinin altını çizen Kazan, hukukun kişiye veya kuruma göre esnetilemeyeceğini savundu. Çifte standart iddiaları üzerinden eleştirilerini sürdüren MHP’li Kazan, “Normal bir vatandaş en ufak bir kaçak yapı inşa ettiğinde belediye tarafından en sert yasal tedbirler ve cezalar anında uygulanıyorsa, kamuoyunda aylardır tartışma konusu olan bu ayrıcalıklı yapı için de aynı hassasiyet ve kararlılık gösterilmelidir” ifadelerini kullandı.

“İZMİT HALKI KAÇAMAK CEVAPLAR DEĞİL, NET AÇIKLAMA BEKLİYOR”

Sürecin takipçisi olacaklarını vurgulayan MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, İzmit Belediyesi’nin ve Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in konuya ilişkin kamuoyuna dürüst ve net bir açıklama yapması gerektiğini belirtti. Kazan, açıklamasını şu sözlerle noktaladı: “Eğer ortada iddia edildiği gibi kesinleşmiş bir yıkım kararı varsa bu karar derhal uygulanmalı; mühürlü binadaki tadilat çalışmaları ise vakit kaybetmeksizin durdurulmalıdır. İzmit halkı belediyeden şeffaf bir cevap beklemektedir.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Türk Gençliği Piknik
Sıradaki Haber Türk Gençliği Kocaeli’de kenetlendi: 3 bin kişilik birlik şöleni