Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de acı kayıp

Kandıra, güne ilçeyi derinden sarsan acı bir vefat haberiyle uyandı. Kandıra’nın Akçaova Mahallesi sakinlerinden olan ve kent genelinde geniş bir kesim tarafından yakından tanınan, önceki dönem Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi Taner Ünal hayata gözlerini yumdu. Siyaset dünyasının ve yerel halkın sevilen simalarından biri olan Ünal’ın vefatı, ilçede çok büyük bir hüzün ve keder dalgasına yol açtı.

Kandıra, güne ilçeyi derinden sarsan acı bir vefat haberiyle uyandı.

Taner Ünal’ın ani vefat haberinin duyulmasının ardından, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez resmi bir açıklama yayımlayarak üzüntüsünü dile getirdi. Eski meclis üyesine vefa dolu sözlerle veda eden Başkan Ölmez, taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Akçaova Mahallemizden, önceki dönem Kandıra Belediye Meclis Üyesi Taner Ünal’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

Kandıra Belediye Meclis Üyesi Taner Ünal vefat etti

BUGÜN AKÇAOVA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Hayatını kaybeden merhum Taner Ünal’ın cenaze programının detayları da ailesi ve yakınları tarafından paylaşıldı. 3 Haziran Çarşamba (bugün) vefat eden Ünal’ın naaşı, ikindi namazına müteakip Kandıra Akçaova Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından dualarla Akçaova Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedilerek son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine ilçe siyasetinden, iş dünyasından ve mahalle halkından çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

İşte Kocaeli Gazetesi olarak, Kandıra Belediyesi eski Meclis Üyesi Taner Ünal’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, tüm yakınlarına, sevenlerine ve Kandıra camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

“Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli ve Sakarya'yı yakından ilgilendiren büyük soru bugün yanıt bulacak:
Sıradaki Haber Binlerce kişi greve gidecek mi? Goodyear’da kader günü