Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Komşu ilde can pazarı!

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde dün akşam saatlerinde yürekleri ağza getiren zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D-140 kara yolu üzerinde seyir halinde bulunan D.A. idaresindeki 34 GZG 750 plakalı otomobil, Batakköy Kavşağı mevkisinde E.E. yönetimindeki 54 H 2250 plakalı tırla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan ve kontrolden çıkan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen 54 J 2148 plakalı yolcu minibüsüne arkadan hızla çarparak durabildi. Kavşaktaki üç aracın birbirine girdiği kazada, ortalık bir anda can pazarına döndü.

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde dün akşam saatlerinde yürekleri ağza getiren zincirleme

Komşu il Sakarya’dan gelen, D-140 kara yolunu adeta savaş alanına çeviren ve 4 kişinin durumunun kritik olduğu o feci zincirleme trafik kazasının tüm detayları:

EKİPLER ZAMANLA YARIŞTI: YARALILAR SIKIŞTIKLARI YERDEN ÇIKARILDI

Katliam gibi kazanın ardından çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine bölge adeta ekiplerle doldu. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) sevk edildi. Kazanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan aile araç içinde sıkışarak mahsur kaldı. İtfaiye ve SAKTİM ekiplerinin zamanla yarışarak gerçekleştirdiği koordineli ve titiz çalışma sonucunda, yaralılar demir yığınlarının arasından güçlükle çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılara ilk müdahaleleri ambulanslarda yapıldı.

3’Ü ÇOCUK 6 YARALI VAR: 4 KİŞİNİN DURUMU KİRTİK

Feci kazada otomobil sürücüsü D.A. (41) ile aynı araçta yolcu olarak bulunan N.A. (35), D.A. (11), Y.A. (8), Y.A. (2) ve yolcu minibüsünde bulunan E.K. (53) yaralandı. Ambulanslarla hızla Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan acı haberler geldi. Hastane yetkililerinden edinilen bilgilere göre, otomobil sürücüsü D.A. ile aileden N.A. ve henüz yaşları çok küçük olan Y.A. ile Y.A. isimli çocukların hayati tehlikesinin bulunduğu ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Durumu kritik olan iki yetişkin yaralı, buradaki ilk müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

il

KARA YOLU BİR SÜRE TRAFİĞE KAPANDI

Kaza nedeniyle D-140 kara yolunun ilgili istikametinde ulaşım uzun süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Araç kuyruklarının oluştuğu yolda, kazaya karışan tır, otomobil ve minibüsün çekici yardımıyla kaldırılması ve belediye ekiplerinin yol temizleme çalışmalarını tamamlamasının ardından trafik akışı yeniden normale döndü. Polis ekipleri, kazanın meydana geliş nedenini ve kusur oranlarını belirlemek amacıyla bölgedeki kameraları incelemeye alarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde serinlemek için gölete giren iki çocuk, suların
Sıradaki Haber İki küçük çocuk can verdi