Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de iş yerine şok baskın: 75 bin sahte dolar…

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir iş yerine düzenlenen operasyonda sahte 75 bin dolar ile çok sayıda gümrük kaçağı elektronik ürün ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir iş yerine düzenlenen operasyonda sahte 75

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Gebze ilçesinde belirlenen bir iş yerine baskın düzenlendi. Yapılan detaylı aramalarda, 750 adet 100’lük banknotlar halinde toplam 75 bin sahte dolar ele geçirildi.

Aramalarda sahte dövizlerin yanı sıra 12 kayıt dışı cep telefonu, klonlanmış cep telefonu ile 204 gümrük kaçağı kulaklık ve şarj adaptörü bulundu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında “parada sahtecilik” ve “kaçakçılık” suçlarından adli işlem başlatıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sakarya'nın Akyazı ilçesi D-100 kara yolunda yangın ihbarına giden itfaiye
Sıradaki Haber D-100’de feci olay: Çok sayıda yaralı var