Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömeroğlu´ndan 19 Mayıs Mesajı

Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin başlangıç günü olan 19 Mayıs 1919 “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nın 107. yıl dönümü Dilovası’nda büyük bir gururla kutlanıyor.

Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli

Yayınladığı tebrik mesajıyla tüm gençlerin bayramını kutlayan Ramazan Ömeroğlu, 19 Mayıs 1919 tarihinin tam bağımsızlığımıza doğru atılan ilk sarsılmaz adım olduğunu belirtti. Ömeroğlu, bu özel günün aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde, kendi onuruyla yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği tarihi bir milat olduğunu ifade etti.

ÖMEROĞLU: “GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu yıl kent genelinde büyük bir coşku ve heyecanla kutlanacağını dile getiren Ömeroğlu, gençliğe verilen değere dikkat çekti. 19 Mayıs’ın bir bayram olarak gençliğe hediye edilmesinin, Türkiye’nin istikbali ve aydınlık yarınları için genç nesillerin omuzlarındaki büyük misyonu ortaya koyduğunu söyleyen Ömeroğlu, Dilovası Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin ülkeye, millete ve tüm insanlığa kazandırdığı değerlerin korunması noktasında gençlere sonuna kadar güvendiklerini ve onları her zaman destekleyeceklerini vurguladı.

mayıs

KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ RAHMETLE ANILIYOR

Mesajının son bölümünde bu özgür vatanı bizlere miras bırakan kurucu iradeye ve kahramanlara duyulan minneti dile getiren Ramazan Ömeroğlu, anma vurgusu yaptı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, onun kahraman silah arkadaşları, vatan toprağı uğruna canlarını siper ederek ebediyete intikal etmiş tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle andığını belirten Ömeroğlu, geleceğimizin teminatı olan gençlerin ve tüm milletin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak sevgi ve saygılarını sundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Federasyonu (KARBAFED) Başkanı Gökhan Atılgan, geçtiğimiz
Sıradaki Haber KARBAFED’den Artvin için güçlü mesaj