Kocaeli futbolunun köklü kulüplerinden Alikahyaspor, bu sezon adeta tarih yazdı. Süper Amatör Lig’in normal sezonunda rakiplerine şans tanımayarak zirveye kurulan ekip, ardından gidilen Play-Off serüveninde de aynı kararlılığı sürdürdü.
Hem lig grubunu hem de zorlu Play-Off etabını şampiyonlukla noktalayan takım, hak ettiği Bölgesel Amatör Lig biletini cebine koydu. Teknik heyetten futbolculara kadar herkesin büyük bir özveriyle çalıştığı sezonun sonunda gelen bu başarı, mahallede ve kentte büyük bir sevinç dalgası yarattı.

Tüm Şehir Bu Şölene Davetli
Alikahyaspor yönetimi, saha içerisinde kazanılan bu büyük zaferi saha dışında da unutulmaz bir şölenle kutlamak için düğmeye bastı. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, şampiyonluk kutlamaları Perşembe günü gerçekleştirilecek.
Yönetim kurulu, bu başarının sadece kendilerinin değil, tüm Alikahya halkının ve taraftarların olduğunu vurgulayarak, kapılarının tüm sporseverlere açık olduğunu duyurdu. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı davette, şampiyonluk kupasının taraftarlarla birlikte havaya kaldırılacağı ifade edildi.
Hedef: BAL Ligi’nde Kalıcı Olmak
Play-Off sürecinde rakiplerini tek tek saf dışı bırakarak üst lige adını yazdıran Alikahyaspor, yeni sezonda Kocaeli’yi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek.
Kulüp yetkilileri, kazanılan başarının tesadüf olmadığını ve Perşembe günü yapılacak kutlamaların aynı zamanda yeni hedefler için bir başlangıç noktası olacağını belirtti. Taraftarların meşaleler ve bayraklarla eşlik edeceği kutlama programında; futbolcuların tanıtımı, kupa töreni ve camianın önde gelen isimlerinin konuşmaları yer alacak.
Mahallede Bayraklar Asıldı
Kutlama öncesinde Alikahya sokakları sarı-siyah bayraklarla donatılırken, bölge halkı şimdiden Perşembe günkü büyük buluşmaya hazırlanıyor.
Katılımın rekor seviyede olması beklenen organizasyonda, Alikahyaspor’un bu sezonki mücadelesini anlatan klipler ve taraftar gruplarının hazırladığı özel sürprizlerin de yer alacağı gelen bilgiler arasında. Kulüp yöneticileri, “Bu şampiyonluk alın terimizin ve inancımızın karşılığıdır. Perşembe günü tüm camiamızla tek yürek olacağız” diyerek heyecanlarını paylaştı.
