Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Kocaeli’de şok ayrılık: Karabeyoğlu istifa mı etti, tasfiye mi edildi?

MHP Kocaeli İl Başkanı Kamil Akın’ın yenilediği divan listesinde, en yakınındaki isim olan Alparslan Karabeyoğlu’nun yer almaması teşkilatta “tasfiye” iddialarını güçlendirdi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Kamil Akın’ın yenilediği divan listesinde, en

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nda sular durulmuyor. İl Başkanı Kamil Akın’ın yönetim kadrosunu yeniden şekillendirdiği süreçte, sürpriz bir gelişme yaşandı. Akın’ın Genel Merkez sürecinden bu yana yanında duran ve “sadık yol arkadaşı” olarak bilinen Alparslan Karabeyoğlu, açıklanan yeni A Takımı listesinde yer bulamadı.

“En Yakınımı Bile Silerim” Sözü Gerçek mi Oldu?

Kulislerde Karabeyoğlu’nun neden liste dışı kaldığına dair iki farklı senaryo konuşuluyor. Bazı çevreler bu durumu bir “istifa” olarak değerlendirse de, Kamil Akın’ın daha önce sarf ettiği “Gerekirse en yakınımı bile silerim” sözleri, Karabeyoğlu’nun bizzat Akın tarafından üzerinin çizildiği ihtimalini ön plana çıkarıyor. Resmi bir açıklamanın yapılmaması ise teşkilat içindeki belirsizliği tırmandırıyor.

kocaeli

Karabeyoğlu’ndan Manidar Paylaşım: “Ait Olmadığın Yerde Sıkışmak…”

Divan listesinin dışı bırakılmasının ardından sessizliğini koruyan Alparslan Karabeyoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımındaki şu ifadeler, ayrılığın pek de dostane olmadığını kanıtlar nitelikteydi:

“Değişim zorlayıcı olabilir… Ama hiçbir şey ait olmadığın bir yerde sıkışıp kalmak kadar acı verici değildir… Kendine verdiğin sözleri tutmadıkça öz güven inşa edemezsin… Var olsun milliyetçi ülkücü hareket…”

Kulisler Hareketli

Karabeyoğlu’nun “ait olmadığın yer” vurgusu, teşkilat içinde yaşanan fikir ayrılıklarının ve kırgınlıkların dışa vurumu olarak yorumlandı. Kocaeli siyasetinde geniş yankı uyandıran bu gelişme sonrası, İl Başkanı Kamil Akın’ın yeni dönemde nasıl bir yol haritası izleyeceği ve Karabeyoğlu’nun bu sürece nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeniden Refah Partisi’nden ayrılan Zafer Emanetoğlu liderliğinde kurulan Huzur Partisi,
Sıradaki Haber Huzur Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın adresi netleşti