Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Restoran sahibini pompalı tüfekle öldürmüştü, tutuklandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde alacak meselesi nedeniyle restoran sahibini pompalı tüfekle öldürüp rehin alan şüpheli tutuklandı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde alacak meselesi nedeniyle restoran sahibini pompalı tüfekle

Olay, dün saat 12.15 sıralarında Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi’ndeki bir restoranda meydana geldi. R.T., elindeki pompalı tüfekle restorana girerek, içeride bulunan iş yeri sahibi Mehmet Günaydın’a ateş etti. Göğsünden vurulan Günaydın ağır yaralanırken, R.T. ise onu rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve özel harekat ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri bölgede geniş önlemler aldı.

Pompalı tüfekle öldürmüştü, tutuklandı

Bir süre kimsenin içeriye girmesine izin vermeyen R.T., etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Günaydın ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. R.T’nin, yaklaşık 1 yıldır Günaydın’dan alacağı olduğu ve saldırıyı bu nedenle gerçekleştirdiği öğrenildi.

Emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edilen R.T. tutuklandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki bir iş yerinden çeşitli beyaz eşyalar çalan
Sıradaki Haber Beyaz eşya hırsızları İzmit’te kıskıvrak yakalandı!