Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele sahilinde gizemli sandık bulundu!

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde Pazar keyfi için sahile gelen vatandaşlar, kıyıya vuran devasa bir sandıkla karşılaştı. Nereden geldiği ve içinde ne olduğu bilinmeyen gizemli sandık, sahil şeridinde merak ve kısa süreli bir tedirginliğe yol açtı.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde Pazar keyfi için sahile gelen vatandaşlar, kıyıya

Vatandaşlar temkinli yaklaştı

Hafta sonu tatilini değerlendirmek üzere aileleriyle Başiskele sahiline akın eden vatandaşlar, yürüyüş yaptıkları sırada suyun kenarında büyük bir kutu fark etti. Yakından baktıklarında bunun bir sandık olduğunu gören çevredekiler, içeriğini bilmedikleri nesneye dokunmadan durumu izlemeyi tercih etti.

sandık

“Nereden geldiği belli değil”

Sahildeki vatandaşlar arasında sandığın bir gemiden veya tekneden düşmüş olabileceğine dair tartışmalar yaşandı. O anlara tanıklık eden bir vatandaş, “Denizden böyle bir şeyin çıkması gerçekten şaşırtıcı, nereden geldiği ya da nasıl buraya kadar sürüklendiği belli değil” sözleriyle şaşkınlığını ifade etti.

İçeriği gizemini koruyor

Kıyıya vuran gizemli sandığın içeriğine dair henüz resmi bir inceleme veya açıklama yapılmadı. Bölgedeki meraklı bekleyiş sürerken, sandığın akıbeti ve içinden ne çıkacağı sahildeki vatandaşların bir numaralı gündem maddesi haline geldi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kartepe Uzuntarla mevkii D-100 Karayolu üzerinde dün gece saatlerinde meydana
Sıradaki Haber Kartepe’de korku dolu anlar