Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alkolden yakalanmamak için polisin üstüne araç sürüp kaçtı

Burdur-Fethiye kara yolunda uygulama noktasında polisin dur ihtarına uymayan alkollü sürücü, yaklaşık 10 dakikalık kovalamaca sonrası yakalandı. Yapılan kontrolde sürücünün 1.62 promil alkollü olduğu ve daha önce 2 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetinin alındığı belirlendi.

Burdur-Fethiye kara yolunda uygulama noktasında polisin dur ihtarına uymayan alkollü

Gece saatlerinde uygulama noktasında dur ihtarına uymayan H.P., aracını polisin üzerine sürerek kaçtı. Yaklaşık 10 dakika süren kovalamaca sonucunda durdurulan sürücünün alkollü olduğu tespit edildi.

TOPLAM 500 BİN LİRA CEZA VE EHİYETİNİ KAYBETTİ

Sürücüye; dur ihtarına uymamaktan 200 bin, ehliyeti daha önce alındığından 200 bin, ehliyetsiz araç kullanmaktan 40 bin, ruhsat sahibine 40 bin ve tehlikeli şerit değiştirmekten 20 bin lira olmak üzere toplam 500 bin lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca ehliyetine 2 yıl 2 ay el konuldu ve aracı 2 ay trafikten men edildi.

SÜRÜCÜ: “CEZAEVİNE GİDECEĞİM”

Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen H.P., polisin üzerine araç sürdüğünü kabul ederek, “Başka çarem yok. Cezaevinden yeni çıktım. Bir defa yakalandım alkollü, ikincide de yakalandım. Denetimi yakıyordu, kaçmaya mecburdum. Ben şimdi yakalandım ya cezam bozulacak, cezaevine gideceğim. Benim neyime yardımcı olacaksınız?” dedi.

alkol

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sakarya'nın Hendek ilçesinde düzenlenen mevlitte ikram edilen yemeklerin ardından rahatsızlanan
Sıradaki Haber Mevlit yemeği 13 kişiyi hastanelik etti!