Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de iftara dakikalar kala intihar etti!

İzmit Kaynarca Mahallesi’nde iftar sofrasına oturmaya hazırlanan mahalle sakinleri, gelen acı haberle büyük bir şok yaşadı. 50’li yaşlarında olan ve 5 çocuk babası olduğu öğrenilen Burhan Baydemir, evinin çatı katında yakınları tarafından hareketsiz halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Baydemir’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

İzmit Kaynarca Mahallesi’nde iftar sofrasına oturmaya hazırlanan mahalle sakinleri, gelen

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yaşanan bu vefat, mahallede hüzünlü bir atmosfer oluşturdu. Sakin ve çevresi tarafından sevilen bir isim olarak bilinen Baydemir’in ani ölümü, polisin olay yerindeki incelemeleriyle kayıt altına alındı. Baydemir’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

AYNI AİLEDE ÜÇÜNCÜ ACI: KADERLERİ BENZER OLDU

Yaşanan bu trajedinin ardındaki en sarsıcı detay ise ailenin geçmişindeki acı kayıplar oldu. Edinilen bilgilere göre Burhan Baydemir’in ağabeyi İbrahim Baydemir ve ablası Semra Baydemir de geçmiş yıllarda kendi yaşamlarına son vermişti. Aynı aileden üçüncü bir ismin benzer şekilde hayata veda etmesi, mahallede ve akrabaları arasında büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı.

et

MAHALLE HALKI YASA BOĞULDU

Olayın ardından sokağa dökülen mahalle sakinleri ve Baydemir’in yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. 5 çocuğunu geride bırakan Burhan Baydemir’in ölümüyle ilgili emniyet güçlerinin başlattığı geniş çaplı inceleme sürüyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Batman'ın Sason ilçesinde iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle
Sıradaki Haber Taşlı sopalı kavga: Çok sayıda yaralı var!