Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi dayanışma sofrasını Plajyolu’nda kurdu

İzmit Belediyesi, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşattığı halk iftarlarını Plajyolu Kapalı Pazar Alanı’nda sürdürdü. Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği programda, belediye yetkilileri ve muhtarlar vatandaşlarla bir araya geldi.

İzmit Belediyesi, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşattığı halk

İzmit Belediyesi, Ramazan ayı boyunca farklı bölgelerde kurduğu iftar sofralarıyla dayanışma ve paylaşma ruhunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Plajyolu Kapalı Pazar Alanı’nda düzenlenen halk iftarına Cumhuriyet ve Şirintepe Mahallesi sakinleri yoğun katılım sağladı. Programa İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Sibel Solakoğlu ve Celal Hülür, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Aysun Güler, Şirintepe Mahalle Muhtarı Aydın Doğan ve belediye meclis üyeleri katıldı.

“Sofralarımızı vatandaşla paylaşıyoruz”

İftar programında konuşan Sibel Solakoğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızı bu sene de gerçekleştiriyoruz. Rahmetin, bereketin ve paylaşmanın ayı olan Ramazan’da sofralarımızı vatandaşla paylaşıyoruz. Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul etsin. Önümüzdeki bayrama sağlıkla, huzurla erişmeyi nasip eylesin” dedi.

izmit

Muhtarlardan Ramazan’ın maneviyatına vurgu

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Aysun Güler, “Ramazan ayı her şeyden önce bir muhasebe ayıdır. Yaptığınız iyiliklerin ve tuttuğunuz oruçların kabul olmasını, Bayram’a da sağlıklı bir şekilde ulaşmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Şirintepe Mahalle Muhtarı Aydın Doğan ise, “Bu organizasyonu yapan İzmit Belediyesi Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür ediyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu günler diliyorum. Gelecek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nızı da şimdiden tebrik ediyorum” sözleriyle etkinliğe katılım gösterenlere ve belediye ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elbistan merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre ilçelerde
Sıradaki Haber Elbistan’da deprem!