Kahvaltı programında mahalle sakinleriyle buluştu
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İzmit Yenidoğan Mahalle Muhtarlığı ve Yenidoğan Çelik Cami Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Yenidoğan Çelik Cami bahçesinde gerçekleştirilen kahvaltı programında mahalle sakinleriyle sohbet eden Vali Aktaş, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

Protokol üyeleri de katıldı
Programa İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, AK Parti MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Önder Karakaş ve Kocaeli Şiran Yukarı Kulaca Köyü Derneği Başkanı Halil Kulaksız da katıldı.

Teşekkür ettiler
İzmit Yenidoğan Mahalle Muhtarı Mehmet Özaydın ile Yenidoğan Çelik Cami Derneği Başkanı Tahsin Bostan, programa katılımından dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti.

