Balkon duvarından kopan tuğlalar araca düştü
Kocaeli genelinde etkili olan şiddetli rüzgar, tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu. Fırtınanın etkisiyle Kandıra’da bir binanın balkon duvarına ait tuğlalar yerinden koparak park halindeki lüks bir aracın üzerine düştü.

Can kaybı yaşanmadı, araçta hasar oluştu
Yaşanan olayda şans eseri can kaybı ya da yaralanma meydana gelmedi. Ancak düşen tuğlalar nedeniyle araçta maddi hasar oluştu. Olay çevrede kısa süreli paniğe yol açtı.
Yetkililerden uyarı geldi
Fırtına nedeniyle çatı ve balkonlardan kopabilecek parçaların ciddi risk oluşturduğunu belirten yetkililer, vatandaşları uyardı. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması, araçların bina altlarına park edilmemesi istendi. Özellikle gevşeyen yapı elemanları ve çatı parçalarının hayati tehlike oluşturabileceği vurgulandı.

