Vali İlhami Aktaş, kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha kaliteli, hızlı ve verimli şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla Vali Yardımcıları ile kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Vali Yardımcıları Ertuğ Şevket Aksoy, Abdul Rauf Ulusoy, Salih Bıçak, Mustafa Ayhan, Nuri Özder, Mustafa Özkaynak, Aslan Avşarbey, Şenol Kaya ve Olgun Öner katıldı.
Vali, yardımcıları ile birlikte yol haritasını oluşturdu
Gerçekleştirilen toplantıda, 2025 yılı boyunca yürütülen çalışmalar ayrıntılı şekilde ele alınarak genel bir değerlendirme yapıldı. Bunun yanı sıra 2026 yılına yönelik hedefler, öncelikler ve izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Özellikle kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi, kurumsal yapıların iyileştirilmesi, performans ve kalite yönetimi anlayışının daha etkin hale getirilmesi ile kamuoyuyla iletişimin geliştirilmesi konuları üzerinde duruldu.

Toplantıda ayrıca, vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin en kısa sürede, kesintisiz ve yüksek kalite standartlarında ulaştırılması için alınması gereken tedbirler vali ve heyeti tarafınca değerlendirildi. Bu doğrultuda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, hizmet süreçlerinin daha etkin ve verimli hale getirilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar konusunda istişareler gerçekleştirildi.
