İddiaya göre, seyir halinde olan bir TIR, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan TIR, aynı yönde ilerleyen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, tünel duvarı ile TIR arasında sıkışarak ağır hasar aldı.
Sürücü Yaralandı
Kaza sırasında otomobilde bulunan sürücü yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. Olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralının sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgi paylaşılmadı.

Trafik Aksadı, Uzun Araç Kuyrukları Oluştu
Polis ekipleri, tünel içerisinde güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü şekilde sağladı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul yönünde trafik bir süre yavaşladı ve bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

