Kocaeli Valiliği, TEM Otoyolu’nun Doğu İzmit Kavşağı ile Kandıra Kavşağı arasındaki İstanbul yönünde üstyapı onarım çalışmalarına başlanacağını duyurdu. Açıklamaya göre çalışmalar, 26 Eylül 2025 Cuma günü saat 09.00’da başlayacakve 7/24 esasına göre sürdürülecek.
ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
Bu süreçte, İstanbul istikametinde ilerlemek isteyen sürücüler, TEM Doğu İzmit Kavşağı ile Kuzey Marmara Otoyolu Doğu İzmit Kavşağı’ndan alternatif güzergâhları kullanabilecek.

SÜRÜCÜLER DİKKAT!
Çalışmalar boyunca TEM Kandıra Kavşağı’ndan otoyola girişler ile Kuzey Marmara Otoyolu Doğu İzmit Kavşağı’ndan TEM İstanbul yönüne katılım kapalı olacak. Valilik, gerekli güvenlik önlemleri ile trafik işaretlemelerinin yapılacağını belirtirken, sürücülere uyarılara dikkat etmeleri çağrısında bulundu.

