Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaptandan duygu dolu ‘şampiyonluk’ açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2. ve 3. Liglerin oynanmayacağını açıklamasının ardından, şampiyonluk tescil kararını bekleyen Kocaelispor’da kaptan Burak Süleyman duygu dolu açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2. ve 3. Liglerin oynanmayacağını açıklamasının ardından,

Türkiye Futbol Federasyonu, dün 2. ve 3. Liglerle ilgili son kararını açıklamış ve liglerin oynanmamasını karar vermişti.

Ligde 14 puan farkla lider durumda bulunan Kocaelispor‘un şampiyonluğunun tescil edilmesine kesin gözüyle bakılırken camiada şampiyonluk kutlamasının hazırlıklarına başlandı.

Öte yandan Kocaelispor’lu futbolcularda da büyük sevinç yaşanırken Kocaelispor takım kaptanı muhteşem Süleyman, sosyal medya hesabından, geldiği ilk günden bugüne yaşananları anlattığı açıklamasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İşte Muhteşem Süleyman’ın Açıklamaları

1994 İzmit doğumlu bir Kocaelispor taraftarı olarak görüp hatırladığım tek şampiyonluk, 14 yaşımda 2008 senesinde idi. Maalesef bu şampiyonluk sonrası 5 senede 4 lig düşerken yaşadığımız acı hatıraları, abilerimden dinlediğim kazanılan Türkiye Kupaları ve UEFA maçları anılarıyla tatlandırabildim. Öldürmeyen her acı güçlendirirmiş. Kocaelispor’un gömülmesine müsade etmeyen, başkanlarından, taraftarlarına; liseli futbolcularından, emektar personeline; hepsinden Allah razı olsun.

Taraftarı olduğum Kocaelispor’uma 2015 yılında futbolcu olara transfer edildiğimde, Kulübümüz gördüğü en dip nokta olan Bölgesel Amatör Ligde idi. İlk yıl şampiyon olmayı başaramasak da imkansızlıklar içerisinde şehrimize lig heyecanını yeniden getirdik, kenti Kocaelispor çatısı altında topladık ve BAL tecrübesi edindik. İkinci yılımızda ise, önceki yıl koyduğumuz merdiven sayesinde açık ara şampiyon olduk. Bu benim futbolcu olarak ilk şampiyonluğumdu.

Üçüncü yılımızda, amatörden yeni çıkmış, transfersiz bir takım olarak yine şampiyonluk hariç çok şeyler başardık ve play off finalinde penaltıda üst direğe takıldık. Bu final yıkımı dördüncü yılımızı da bizden aldı götürdü. Beşinci yılımızda play off yarı finalinde kaybetsek de edindiğimiz tecrübeyle 2. lig yoluna bir merdiven daha dayamış olduk.

Kocaelispor için futbolcusunun topa tek bir dokunuşu yöneticisinin harcadığı tek bir kuruşu, personelinin akıttığı tek damla alın teri, cefakar taraftarlarından en sessizinin tek bir alkışı veya ıslığı dahi kutsaldır. Bunlar üst üse gelir ve başarıyı getirir. Başarıyı getiren en ufak katkıyı dahi sunanlardan Allah razı olsun.

Başkan, yönetici, hoca, futbolcu, personel, taraftar; hepsi bayrak yarışçısıdır. Günü geldiğinde bayrağı daha öteye taşıyacak olana teslim eder. Bayrağı teslim alan ise, kendisinden önce verilmiş olan emeklerin sorumluluğu ile bayrağı yukarı taşımak için elinden geleni fazlasıyla yerine getirmek zorundadır.

Altıncı yılımızda; bayrağı devralan yeni başkanımız ve yönetim kurulumuz gibi ben de kaptanlık görevini bu düsturla devraldım. Takımımızın en büyük handikapı olan Profesyonel Futbolcu Transfer Yasağının; başkanımız, yönetim kurulumuz ile en büyük destekçimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın üstün gayret ve çabaları sonucunda kalkması ile hamdolsun ki ilk kaptanlık yılımda açık ara şampiyonluğa ulaştık ve 2. Lige yükseldik. Allah benle ve benden sonra nice şampiyonlukları Kocaelispor’umuza nasip eylesin. Gelecek nesillerimiz, bizler gibi abilerinden dinledikleri başarılarla değil, gördükleri şampiyonlukları ve Avrupa zaferlerini kardeşlerine anlatarak büyüsünler inşallah.

Şampiyonlukta pay sahibi olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kulüp Başkanımız ve eski Başkanlarımıza, Yöneticilerimiz ve eski Yöneticilerimize, altı yıl süresince beraber ter döktüğüm tüm futbolcu abi ve kardeşlerime, hocalarıma ve eski hocalarıma, Kulüp personelimize, yanımızda taraf olan Yerel Basınımızın emekçilerine ve en büyük destekçimiz olan Kulübün gerçek sahibi tüm Hodri Meydan taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, şampiyonluğumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Saygılarımla,

Burak Süleyman

Kocaelispor Takım Kaptanı

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli ve Marmara bölge futbolunun tanınan isimlerinden, uzun yıllar Gölcük
Sıradaki Haber Kocaeli futbolunun acı kaybı: Fahri Kurtuluş hayatını kaybetti