Furya devam ediyor: 94. Sedat Peker Kocaeli’de dünyaya geldi

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde dünyaya gelen bebeğe Sedat Peker ismi verildi. Maldar ailesine Sedat Peker tarafından 50 gram altın ve çiçek gönderildi. İşte dikkat çeken gelişmenin detayları.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde dünyaya gelen bir erkek bebeğe, ailesi tarafından Sedat Peker ismi verildi. Maldar ailesinin bu tercihi kısa sürede dikkat çekerken, gelişmeyle ilgili yeni bir detay da ortaya çıktı.

Sedat Peker’den Aileye Hediye

Edinilen bilgilere göre, Sedat Peker, ismini taşıyan bebeğin dünyaya gelmesi üzerine aileye tebriklerini iletti. Bununla birlikte, yeni doğan bebek için 50 gram altın ve çiçek gönderdiği öğrenildi. Ailenin, gönderilen hediyeler nedeniyle memnuniyet duyduğu belirtilirken, olay sosyal medyada da ilgi gören gelişmeler arasında yer aldı.

Exit mobile version