37 haftalık hamile eşini silahla vurup kaçtı

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşanan olayda, tartıştığı 37 haftalık hamile eşini tabancayla dizlerinden vuran koca olay yerinden kaçtı. Şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Tartışma silahlı saldırıya dönüştü

Olay, Antalya’nın Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi 3575 Sokak’ta bulunan bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hatice A. (25) ile eşi Abdullah A. (33) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdullah A., yanında bulunan tabancayla 37 haftalık hamile eşinin sağ ve sol dizine ateş etti.

Şüpheli araçla kaçtı

Silah seslerinin ardından Abdullah A., olay yerinden aracıyla uzaklaştı. Evde bulunan yakınların ihbarı üzerine adrese 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Hamile kadın hastaneye kaldırıldı

Yaralanan Hatice A., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne ve bebeğin sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Güvenlik kameraları incelendi

İhbarın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri evde ve çevrede detaylı inceleme yaptı. Apartmanın güvenlik kamerası görüntülerinde, Abdullah A.’nın ellerinde eldivenle binadan çıktığı anların yer aldığı öğrenildi.

Yakalama çalışmaları sürüyor

Hamile eşini silahla yaralayarak kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Exit mobile version