2025’te Darıca’da 1.475 çift evlendi

Darıca Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2025 yılı boyunca bin 475 çiftin nikahını kıyarak mutlu yuvalarına ilk adımı attırdı.

Modern Nikâh Salonlarında Mutluluk

Darıca Belediyesi verilerine göre, 2025 yılı içerisinde toplam bin 475 çiftin nikahı kıyıldı. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yer alan modern nikâh salonlarında gerçekleşen törenlerde çiftlere takı merasimi ve fotoğraf çekimi için özel alanlar da sunuldu.

Belediye Başkanı Bıyık Çiftleri Yalnız Bırakmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların davetlerini geri çevirmeyerek genç çiftlerin en mutlu günlerinde yanlarında oldu. Kimi zaman nikah akitlerini gerçekleştiren, kimi zaman da nikahlara şahitlik eden Başkan Bıyık, çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Mutlu Yuvalara İlk Adım

Darıca Belediyesi’nin evlendirme hizmetleri, ilçede yeni yuva kuran çiftlerin hayatlarına anlamlı bir başlangıç yapmalarına vesile oldu.

Exit mobile version